Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

VisuNet GMP – forma splňující požadavky na funkci

Pracovní stanice obsluhy VisuNet GMP nyní obsahuje širokoúhlé displeje pro zónu 2/22

Produktová řada VisuNet GMP od společnosti Pepperl+Fuchs se rozšiřuje. Pracovní stanice obsluhy VisuNet s úhlopříčkou obrazovky 55,9 cm (22 palců) zkonstruované speciálně pro zobrazování obrazů složitých procesů jsou nyní k dispozici pro prostředí s nebezpečím výbuchu zóny 2 a 22. Kromě splnění požadavků na průmyslové obory podléhající regulačním předpisům patří mezi další vlastnosti pracovních stanic obsluhy: Bezpečná oblast nebo zóna 2 a 22, konvenční displej s úhlopříčkou 48,3 cm (19 palců) nebo širokoúhlý displej s úhlopříčkou 55,9 cm (22 palců), panelové počítače, vzdálené monitory a monitory s rozšiřujícími rozhraními KVM nebo bez nich.

Produktová řada VisuNet GMP byla vyvinutá pro použití v průmyslových oborech podléhajících regulačním předpisům. Všechny vlastnosti konstrukce jsou v souladu se současnými pokyny GMP (EudraLex Svazek 4, Kapitola 3). Volbou materiálu a konstrukcí povrchů a stavbou celého systému by mělo být zamezeno akumulaci kapalin a nečistot.

Čištění, údržba, kontrola a opravy mechanických součástí jsou snadné a bezpečné; totéž platí pro dezinfekci, pasterizaci a sterilizaci. Opatření pro implementaci požadavků GMP jsou zdokumentována v příslušné certifikaci.

K dispozici je řada rozvržení klávesnic specifických podle země, verzí myši i verzí upevnění, v případě potřeby lze tyto verze kombinovat. Pouzdra pracovních stanic obsluhy jsou zkonstruovány s ochranou IP65 a vybaveny klávesnicí s antibakteriální fólií.

Zkratka GMP znamená Good Manufacturing Practice (SVP – správná výrobní praxe) a představuje sadu pokynů pro zajištění kvality výrobních procesů. Řídí se pokyny vydanými Evropskou komisí (v Evropě) a institucí FDA (ve Spojených státech).