Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

FieldConnex® myslí dopředu: Inovativní prvky pro nové úrovně dostupnosti

Inteligentní provozní sběrnice – udržuje vaše procesy v chodu

100% dostupnost je základním cílem naprosto každého nového vývoje v oblasti sběrnicové technologie FieldConnex®. Nové součásti zaručují bezproblémovou transparentní infrastrukturu provozních sběrnic, která eliminuje chyby dříve, než nastanou. Žádná jiná technologie nedokáže zajistit, aby vaše procesní zařízení byla tak blízko k cíli 100% dostupnosti.


Progresivní detekce závad a jejich potlačení

Detekujte poruchy. Zabraňujte poruchám. Izolujte poruchy. To je jediný bezpečný způsob, jak udržet procesy v chodu bez přerušení. Stěžejní součástí nové sběrnicové technologie FieldConnex® jsou moduly pokročilé diagnostiky a periferní součásti podporující diagnostiku, které působí proti potenciálním poruchám.

  • Progresivní ochrana proti zkratům v chrániči segmentů s diagnostikou poskytuje mimořádnou míru izolace poruch.
  • Senzor vniknutí vody dokáže detekovat i nepatrné množství vlhkosti. Tento senzor můžete použít jak v periferních přístrojích, tak ve sběrnicovém rozvaděči.
  • Přepěťové chrániče s vlastním sledováním pomáhají chránit hlavní komunikační linku a infrastrukturu odboček. Přepěťové chrániče aktivují automatické hlášení konce funkční rezervy ještě před poruchou, čímž odstraňují potřebu provádět pravidelné ruční kontroly.
  • Nové brány umožňují provádět diagnostiku provozních sběrnic na zařízení systému FOUNDATION Fieldbus H1. Integrované vstupy/výstupy umožňují úsporné sledování řídicí skříně.

Unikátní technologie, jejíž koordinovaná interakce umožňuje okamžitou reakci na danou poruchu.