Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Fotoelektrické senzory s měřicí funkcí – o krok napřed

Nejvyšší přesnost a spolehlivost při detekci objektů

Fotoelektrické senzory od společnosti Pepperl+Fuchs tento cíl výrazně přibližují. Výkonná technologie senzorů představuje průlom kombinací standardních senzorů a nejnovějších metod měření, díky které poskytuje nejvyšší úrovně přesnosti a spolehlivosti při detekci objektů.

Informace o vzdálenosti, které poskytují integrované měřicí technologie, nabízí mnoho výhod. Měření jsou zaznamenávána s vysokou přesností a okamžitě vyhodnocována. To umožňuje odhalovat a odstraňovat závady. „Výroba s nulovou chybovostí“ je nyní lákavě blízko.

Fotoelektrické senzory jsou také mimořádně odolné vůči vlivům prostředí a zvládnou výzvy, které představuje vaše průmyslová aplikace. Dokonce i v extrémně náročných aplikacích s přísnými požadavky poskytují naše inteligentní senzory spolehlivé vyhodnocení, a to i v konfrontaci s drsnými okolními podmínkami a obtížnými povrchy objektů.

Realizujte svou ideální aplikaci a získejte rozhodující výhodu na trhu!

 

Vysoce výkonná technologie, která zaujme na každém kroku – stručný přehled výhod

  • Spolehlivá a přesná detekce předmětu s inteligentním vyhodnocováním naměřených dat.
  • Vysoká odolnost vůči rušivým vlivům prostředí
  • Výroba s nulovou chybovostí díky včasné detekci a eliminaci poruch
  • Spolehlivá nová řešení pro úlohy detekce

Dvě technologie, jedna průkopnická koncepce

Kombinace inovativních principů měření a fotoelektrických senzorů od společnosti Pepperl+Fuchs zajišťuje nejvyšší úroveň přesnosti a spolehlivosti detekce, ať už jde o krátkou vzdálenost, nebo o vzdálenosti několika stovek metrů.


Technologie Multipixel (MPT)

Technologie Multipixel Technology využívá osvědčený princip triangulace a kombinuje jej s funkcí měření senzorů pro měření vzdálenosti, čímž poskytuje cenově dostupné a flexibilní řešení pro celou řadu odvětví. Žádná jiná technologie nenabízí větší spolehlivost pro aplikace na krátké vzdálenosti.


MPT-Sensors

  • Řada fotoelektrických senzorů R10x (R100, R101, R103)
  • Řada fotoelektrických senzorů R20x (R200, R201)
  • Difuzní senzor s technologií měřicího jádra, řada RL31

Technologie Pulse Ranging Technology (PRT)

Technologie Pulse Ranging Technology je inovativní proces, který využívá přímou metodu měření k mimořádně přesnému měření vzdáleností od několika centimetrů až po několik set metrů. Technologie PRT umožňuje přesné, spolehlivé a jednoznačné měření s vysokou mírou opakovatelnosti a krátkou dobou odezvy, bez ohledu na jakákoli omezení způsobená okolím nebo objektem. Tento pokročilý princip snímání zpřístupňuje skutečné měření založené na době impulzu pro rozsáhlou řadu aplikací průmyslové automatizace.


PRT-Sensors

  • 2D laserový snímač R2000 (2D senzor LiDAR)
  • Jednovrstvé a vícevrstvé snímače R2300 (2D a 3D senzory LiDAR)
  • Vícepaprskový LED snímač R2100 (2D senzor LiDAR)
  • Senzor pro měření vzdálenosti R1000
  • Senzor pro měření vzdálenosti VDM28

Fotoelektrické senzory řad R10x a R20x

Poprvé je k dispozici ucelená řada řešení využívajících fotoelektrické funkční principy a inovativní technologie ve shodných pouzdrech. Uživatelé mohou těžit z jednotné provozní koncepce napříč celým portfoliem. Seznamte se s řadami R100, R101, R103, R200 a R201…

Snímač R2000 poskytuje spolehlivé a mimořádně přesné výsledky měření, navíc se schopností souvislého snímání v celém rozsahu 360°…

Měření v režimu 3D nebo vysokou rychlostí: Řada R2300 nabízí ten správný senzor LIDAR pro každou výzvu. Zjistěte více o výhodách, technologiích a oblastech použití ...