Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Nový polohovací systém „Position Guided Vision“ je optimální řešení pro automaticky řízená vozidla se sledováním stopy

Navádění po trase – Position Guided Vision od společnosti Pepperl+Fuchs

Barevný nátěr nebo pásek vyznačuje trasu, kódy Data Matrix umožňují absolutní polohování a řídicí kódy signalizují nadcházející zatáčky a otáčenípolohovací systém Position Guided Vision (PGV) je jediným produktem na trhu, který nabízí charakteristickou kombinaci navádění, sledování a zpětné vazby o poloze v jednom zařízení. Objevte ideální řešení pro sledování automaticky řízených vozidel (AGV).


Efektivita a bezpečnost ve všech procesech

PGV - Continous position feedbackNepřetržitá zpětná vazba o poloze
Souřadnice X a Y polohy, rychlost, poloměr zatáčky a provozní stav jsou neustále přesně detekovány a průběžně oznamovány prostřednictvím výkonné 2D kamery systému.
PGV - Reliable in all areasSpolehlivost ve všech oblastech
Sledování nabarvených nebo páskou vyznačených pruhů s vysokou rozlišovací schopností i na vysoce reflexním nebo lesklém pozadí odstraňuje nutnost používat matné kontrastní pásky.
PGV - High immunityVysoká imunita vůči okolnímu světlu, znečištění nebo poškození
Široké snímací okénko ve spojení s technologií 2D Data Matrix zajišťuje plynulé navádění po poškozeném nebo znečištěném pásku a snadné zvládání ohybů, otáčení a zatáček s malým poloměrem.

Snadná instalace, jednoduchá obsluha

PGV - Plug-and-play PLC integrationIntegrace jednotky PLC metodou plug-and-play
Integrované rozhraní pro většinu standardních sběrnic a systémů řízení procesů poskytuje polohovací systém podporující připojení typu plug-and-play.
PGV - Compact and robustKompaktní a odolné řešení
Kompaktní konstrukce umožňuje ovládat i ty nejmenší bezobslužné dopravní systémy. Mechanicky odolný systém PGV s krytím IP67 je možné používat i ve venkovních prostředích.

Všestranné aplikace PGV

Position Guided Vision
Position Guided Vision

Polohovací systém „Position Guided Vision“ představuje dokonalé řešení pro automaticky řízená vozidla v oblastech, jako jsou:

  • Interní logistika
  • Manipulaci s materiálem
  • Automobilový průmysl 
  • Polygrafický a papírenský průmysl
  • Zdravotnictví
  • Mnohé další oblasti

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

Absolutní polohovací systémy safePXV a safePGV

Nové absolutní polohovací systémy safePXV a safePGV poprvé dosahují bezpečnostní úrovně SIL 3/PL e s pomocí jediného snímače…