Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Dezinfekční proces čistí neupravenou odpadní vodu

Purifikace odpadních vod desinfekčními procesy

Čistá pitná voda
Čistá pitná voda

Při dezinfekci odpadních vod je nutné přesně dávkovat chemikálie a biologické produkty, které čistí splašky, aby je bylo možné bezpečně vypustit do okolního prostředí. K tomu jsou zapotřebí robustní analogové snímače hladiny a bodové snímače hladiny v celé čističce odpadních vod. Používá se metan, aceton, chlór a etanol. Tyto plyny vytváření prostředí s nebezpečím výbuchu, kde je nutné zachovat jiskrovou bezpečnost a vyloučit únik plynů nebo výbuchy.

Snímače hladiny
Zemský povrch tvoří z větší části voda, ale dodávání pitné vody všem obyvatelům světa představuje jednu z největších výzev současnosti. Společnost Pepperl+Fuchs nabízí komplexní řadu snímačů hladiny pro souvislé měření hladiny; dále nabízíme detekční přístroje pro čističky odpadních vod. Vaše konkrétní měřicí potřeby v segmentu čištění odpadních vod vyřešíme kombinací médií a aplikačních oblastí.


amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat