Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Maximální přesnost v minimálním provedení

2017-07-18

Miniaturní fotoelektrické senzory s laserovou technologií DuraBeam

R2, R3, and R2F, R3F series miniature photoelectric sensors
Miniaturní fotoelektrické senzory s laserovou technologií DuraBeam.

Protože neexistují dva stejné případy použití, nabízejí řady miniaturních fotoelektrických senzorů R2, R3, R2F a R3Fvelké možnosti výběru různých senzorů. Vyberte si ideální řešení pro své specifické aplikace ze čtyř provedení pouzdra, tří snímacích režimů a dvou technologií ― včetně inovativní laserové technologie DuraBeam. Přečtěte si více o speciálních funkcích technologie DuraBeam a jak je můžete využít pro zvýšení efektivity.


DuraBeam – to nejlepší z obou světů

Konvenční laserové senzory jsou extrémně přesné, ale oproti senzorům LED mají kratší životnost a nižší rozsah provozních teplot. Nová technologie DuraBeam poprvé kombinuje výhodyLED senzorů a laserových senzorů a umožňuje jejich výrobu s nejmenším provedením pouzdra.

Tato výkonná technologie zajišťuje prodlouženou životnost a poskytuje uživateli nové možnosti při vyšších okolních teplotách až do 60 °C. Technologie DuraBeam také využívá speciální profil paprsku, který je jiný než u konvenčních fotoelektrických senzorů. Díky ostře ohraničenému kruhovému světelnému bodu mohou senzory přesně detekovat i nejmenší předměty, nezávisle na vyrovnání senzoru.


Efektivnější aplikace

Laserová technologie DuraBeam je dostupná napříč celého portfolia miniaturních fotoelektrických senzorů R2 a R3―i u plochých modelů R2F a R3F. Pomocí laserových senzorů můžete vyřešit různé aplikační scénáře flexibilním, ekonomickým a vysoce efektivním způsobem.



Laserové senzory DuraBeam zvyšují kapacitu a maximalizují efektivitu strojního zařízení.

Tento příklad použití představuje výrobu desek s tištěnými spoji, do kterých jsou instalovány ty nejmenší elektronické komponenty. V tomto případě výrobní proces vyžaduje použít senzory, které spolehlivě a přesně detekují každou z miniaturních součástek. Konvenční LED senzory vyžadují velký prostor mezi každou součástí. Díky malému světelnému bodu a rychlé odezvě vyžadují senzory DuraBeam mnohem méně místa mezi součástmi. To vám umožní naskládat komponenty těsněji k sobě, a to znamená, že předměty lze detekovat rychle a efektivně.


Hlavní výhody miniaturních fotoelektrických senzorů s technologií DuraBeam

  • Dlouhá životnost
  • Maximální přesnost pro detekci nejmenších předmětů
  • Vyšší rozsah provozních teplot až 60 °C
  • Extrémně malé provedení pouzdra pro instalaci v omezeném prostoru menším než 200 mm