Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Společnost Pepperl+Fuchs otevírá novou prodejní kancelář v Malajsii

2017-08-08

Prodejní síť v Asii se rozšiřuje

Pepperl+Fuchs opens a new Malaysia sales office in Petaling Jaya
Společnost Pepperl+Fuchs otevřela novou prodejní kancelář v Petaling Jaya v Malajsii.

Dne 8. srpna 2017 otevřela společnost Pepperl+Fuchs novou prodejní kancelář v Petaling Jaya v Malajsii. Otevřením nové prodejní kanceláře rozšířila společnost Pepperl+Fuchs svou mezinárodní síť v jihovýchodní Asii o další zemi. Zákazníci v Malajsii předtím využívali služeb asijského ústředí společnosti v Singapuru a distribučních partnerů.

O zákazníky v Malajsii se nyní bude starat šest zaměstnanců a poskytovat jim nejlepší možné služby v oboru průmyslové a procesní automatizace. Díky přítomnosti v regionu bude moci společnost Pepperl+Fuchs poskytovat lepší podporu a vytvářet těsnější vztahy s místními společnostmi. 


Nové možnosti na rostoucím trhu

Malajská ekonomika má dobré vyhlídky a v minulých letech zaznamenala silný růst. V zemi zaměřené na průmyslovou výrobu je koncept Průmysl 4.0 a zdokonalování technologií důležité téma. Společnost Pepperl+Fuchs, průkopník v automatizační technologii a ochrany proti výbuchu, poskytuje firmám v tomto oboru inovativní řešení, která jim otevírají nové možnosti.

V Malajsii mohou produkty společnosti Pepperl+Fuchs pomocí zvýšit efektivitu a zdokonalit procesy manipulace s materiálem, automatizace montáže, robotiky a mnoha dalších aplikací. Díky nové kanceláři je nyní společnost Pepperl+Fuchs malajským zákazníkům na dosah a může jim poskytovat širokou podporu přímo na místě.


Oficiální otevření proběhlo v srpnu


Novou kancelář oficiálně otevřeli p. Matthias Gunkel (vlevo) a p. Shane Parr.

„Otevření nové prodejní kanceláře v Malajsii je pro společnost Pepperl+Fuchs důležitým mezníkem“, řekl na slavnostním otevření p. Shane Parr, výkonný viceprezident pro procesní automatizaci. „V Malajsii máme silné zastoupení už více než 20 let. A tato nová kancelář nám umožní navázat na úspěchy, kterých jsme dosáhli v minulých letech, a ještě lépe pomáhat našim zákazníkům při plnění jejich cílů.“

Matthias Gunkel, výkonný viceprezident pro průmyslovou automatizaci, doplnil: „Z otevření nové kanceláře v Malajsii máme opravdovou radost. A náš tým specialistů nadšených pro inovativní technologie se těší, že bude moci našim místním zákazníkům poskytovat ty nejlepší možné služby a být jim partnery. Vaše automatizace je naše vášeň.“ 


elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat