Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Ať již potřebujete provést čištění, údržbu nebo opravu, odpojovače s typy ochrany Ex d, Ex tb a Ex tD vám umožní bezpečně odpojit stroje a vybavení, aniž byste potřebovali speciálně vyškolené pracovníky. Tato zařízení podporují různé maximální proudy a různé konfigurace kolíků, jsou umístěna v hliníkových krytech a jsou vhodná do prostředí s nebezpečím výbuchu plynu nebo prachu (zóny 1, 2, 21 a 22).

Produktovou řadu odpojovačů doplňují naše robustní spouštěče motorů, které jsou k dispozici s různým jmenovitým výkonem.


Ať už potřebujete provést čištění, údržbu nebo opravu, odpojovače s typy ochrany Ex d a Ex tb vám umožní bezpečně odpojit stroje a vybavení, aniž byste potřebovali speciálně vyškolené pracovníky. Tato zařízení podporují maximální proud 25 A, 63 A nebo 100 A, jsou umístěna v hliníkových krytech a jsou vhodná do prostředí s nebezpečím výbuchu plynu nebo prachu (zóny 1, 2, 21 a 22).

Spínače Ex d obsahují čtyři hlavní kontakty a dva pomocné kontakty, aby vyhověly vašim požadavkům na spínání. Trojnásobné otočné akční členy s možností uzamknutí visacím zámkem spolehlivě chrání pracovníky během údržby. Kromě verzí s plnou konfigurací, pro které nabízíme krátké dodací lhůty, mohou naši zkušení technici vybavit spínače a kryty doplňkovým příslušenstvím a funkcemi podle vašich požadavků. Pokud chcete specifikovat své individuální spínací řešení, kontaktujte zástupce společnosti Pepperl+Fuchs.