Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Svorkovnice a rozbočovače (Ex e, Ex i, Ex op)

Společnost Pepperl+Fuchs nabízí široký výběr svorkovnic a rozbočovačů pro elektrické nebo signální sítě v oblastech s nebezpečím exploze. Výrobky splňují požadavky nejnovějších standardů ATEX a jiných mezinárodních standardů. Ochrana proti explozi zahrnuje Ex e, Ex ia, Ex tb, a Ex op pr.

Lze vybírat z mnoha velikostí a materiálů skříněk, jako např. sklolaminát (GRP) nebo elektrochemicky leštěná ocel, které zaručují spolehlivou funkčnost dokonce i ve velmi nepříznivých podmínkách nebo pracovištích se zvýšenými hygienickými požadavky. Naše vysoce kvalitní materiály jsou robustní, pevné a odolné vůči vysokým teplotám. Díky širokému výběru svorkovnic, kabelových vývodek a ostatních součástí lze dosáhnout sestav plně odpovídajících požadavkům a specifikacím zákazníka. Svorkovnice a rozbočovače jsou dodávány s patřičnou ochranou vstupu a různými rozsahy teplot okolí. Osobité konstrukční prvky zajišťují snadnou instalaci a údržbu.



Rozvaděče


Řada SR – závěr z nerezavějící oceli pro prostředí s nebezpečím výbuchu

Nová řada závěrů SR vyrobených z nerezové oceli zaujme svým modulárním konceptem: Objevte řadu závěrů, které dokonale řeší každou aplikaci – na každé úrovni…

Použijte náš online nástroj pro rychlou konfiguraci individuálních svorkovnic.

Nabídku obdržíte během jednoho pracovního dne.