Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Řešení Ex d a Ex de nyní s vylepšenými vlastnostmi

2015-02-02

Control solutions based on EJB and GUB series
Řešení založená na robustních skříních z řady EJB a GUB mají certifikaci pro použití v téměř všech typických aplikacích v prostředí s nebezpečím výbuchu

Skříně Ex d IIC z naší řady GUB nyní mají také certifikaci IECEx a obdržely rovněž rozšířenou certifikaci ATEX. Skříněřady EJB jsou také vylepšeny a obdržely rozšířenou certifikaci. Značný rozsah certifikací těchto řad skříní vám umožňuje používat naše robustní ovládací řešení v široké škále okolních podmínek.


Skříň Ex d IIC řady GUB pro ovládací a rozvodné panely s certifikací IECEx a ATEX

Díky certifikaci IECEx, širokému rozsahu okolních teplot od -50 °C do +60 °C a zvýšené ochraně stupně IP66 představují tyto skříně ideální základ pro velké množství řešení ovládacích a rozvodných panelů. Jsou k dispozici ve více než 50 variantách provedení z hliníku.

Řada GUBX skříní AISI 316L z nerezové oceli pro nejnáročnější okolní podmínky byla rozšířena o nový větší rozměr. Dále lze na vyžádání pro oba rozsahy materiálů zvýšit stupeň krytí na IP67.


Skříň Ex d IIB+H₂ řady EJB pro ovládací stanice

Řada skříní EJB také obdržela rozšířenou certifikaci IECEx. Celá řada v provedení z hliníku i nerezové oceli je nyní schválena k používání ve skupině plynů IIB+H2, takže umožňuje hospodárná řešení ovládání pro téměř každé prostředí s nebezpečím výbuchu.

Certifikované příslušenství pro kompletní zkonstruování individuálních řešení

Řady skříní pro řešení Ex d i Ex de lze konfigurovat pomocí široké škály součástí, včetně certifikovaných ovládacích a provozních prvků a kabelových průchodek, svorek a několika možností oken.

Pokud plánujete zavádět komplexnější ovládací řešení v prostředích s nebezpečím výbuchu, pomohou vám zkušení projektoví inženýři ve střediscích Pepperl+Fuchs Solution Engineering Center na celém světě, kteří mají rozsáhlé odborné znalosti.


Řešení Ex de s přírubou s řadou GUB nebo EJB

Využívejte výhod obou typů ochrany proti výbuchu s řešeními Ex de s přírubou od společnosti Pepperl+Fuchs
Využívejte výhod obou typů ochrany proti výbuchu s řešeními Ex de s přírubou od společnosti Pepperl+Fuchs

Ve spojení se zakončovacími členy a ovládacími stanicemi z nerezové oceli řady Ex e s certifikací FXLS lze řadu GUB i EJB uplatnit v propracovaných řešeních Ex de s přírubou, takže můžete využít výhod obou typů ochrany proti výbuchu.

Kontaktujte svého zástupce společnosti Pepperl+Fuchs, který vyhodnotí vaše aplikační požadavky a určí ideální řešení pro vaše potřeby.