Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Obnovitelné zdroje energie

K omezení důsledků změny klimatu a minimalizaci globálních emisí CO2 je nezbytné rozšířit využívání obnovitelných zdrojů energie. Společnost Pepperl+Fuchs vám nabídne tu pravou technologii průmyslových senzorů s maximální efektivitou, ať již jde o řešení pro větrné turbíny, fotovoltaické systémy nebo solární tepelné elektrárny. Například rotační senzory, senzory náklonu a bezdotykové senzory zajišťují, aby fotovoltaické moduly zachytily co nejvíce slunečního záření nebo aby větrné turbíny byly optimálně vyrovnány ve směru větru. Zvlášť robustní a odolné senzory od společnosti Pepperl+Fuchs snadno odolají podmínkám náročného prostředí v těchto venkovních aplikacích. Senzory Pepperl+Fuchs navíc zajišťují maximální kvalitu produktů a efektivnost procesů při výrobě systémů bateriových úložišť

Elektrická energie generovaná ve větrných a solárních elektrárnách nahrazuje nejen konvenční elektřinu, ale slouží také jako zdroj energie pro výrobu zeleného vodíku. Tento alternativní energetický nosič hraje významnou roli v energetické transformaci, protože může nahradit fosilní paliva v energeticky náročných odvětvích. Společnost Pepperl+Fuchs coby odborník na technologii průmyslových senzorů a ochranu proti výbuchu nabízí vhodné produkty a řešení pro zajištění bezpečnosti automatizovaných procesů napříč hodnotovým řetězcem vodíku – ať již jde o dopravu vodíku, průmyslové závody nebo čerpací stanice vodíku.



elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.