Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Energetika


Energetický průmysl spoléhá na společnost Pepperl+Fuchs.

Mnoho fosilních a jaderných elektráren po celém světě rychle stárne. Mnohé z těchto elektráren plánují dodatečnou montáž nebo kompletní výměnu svých řídicích systémů a fyzického vybavení kotlů.

Celosvětová poptávka po spolehlivé, cenově dostupné a ekologicky šetrné energii stále roste a je výzvou pro odvětví výroby elektrické energie. Zajištění provozuschopnosti a provozu elektráren je zásadní. Dodatečná montáž nebo instalace nových průmyslových automatizačních systémů tvoří malé procento počátečních nákladů, ale má velký dopad na návrh, konstrukci, spouštění, provoz a údržbu závodů. 

Odvětví energetiky při modernizaci mnoha elektráren volí digitální přenos dat prostřednictvím provozní sběrnice. Provozní sběrnice umožňuje vzdálenou parametrizaci a čtení informací ohledně údržby, které periferní zařízení automaticky hlásí technologii řídicího systému. Kapitálové výdaje těchto elektráren jsou odůvodněny nízkou mírou údržby a delším spolehlivým provozem systémů.


Aplikace


amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat