Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Voda + odpadní vody


Pepperl+Fuchs provides solutions for water and waste water treatment.

Aplikace v čističkách odpadních vod a vodárnách sledování olejových odlučovačů

Společnost Pepperl+Fuchs může dodat velká i malá řešení pro aplikace čištění vody, čištění odpadních vod, řízení čerpacích stanic, SCADA, vzdálené sítě a simulační techniku.

Olejová emulzní voda se musí zpracovat s pomocí olejových odlučovačů, které oleje z emulze odstraní. Tento proces je však velice složitý a vyžaduje neustálý monitoring elektronickým alarmovým systémem.

Ať se jedná o procesy zpracování pitné vody nebo zpracování odpadních vod a jejich recyklaci, my máme ty správné zkušenosti a zaručíme úspěch i toho nejsložitějšího řešení.
Čističky odpadních vod a vodárny často musejí bojovat s mnoha nebezpečnými plyny a chemikáliemi, které jsou toxické a často i výbušné. Pro řešení i těchto složitých aplikací máme bohaté zkušenosti a najdeme vždy tu správnou odpověď.


Aplikace


amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat