Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Tiskařský a papírenský průmysl

Polygrafický průmysl

Tiskové stroje je potřeba ovládat přesně
Tiskové stroje je potřeba ovládat přesně

Na polygrafický průmysl mají vliv stále se zvyšující nároky na pružnost, kvalitu a rychlost. Různé tiskové úlohy od malých po rozsáhlé náklady vyžadují vysokou flexibilitu a rychlou obrátku strojů. Zároveň stoupají i požadavky na kvalitu.

Při tisku a zpracování po tisku musí stroje pracovat přesně, aby se minimalizovalo plýtvání materiálem a prostoje strojů:

  • Přesné miniaturní senzory zajišťují hladký provoz tiskových procesů.
  • Ultrazvukové senzory detekují zdvojené listy a lepené spoje bez ohledu na materiál a barvu.
  • Eliminují se také špatně vložené listy ve strojích na kompletování, skládání a vázání: speciální kamerové senzory spolehlivě zkontrolují listy porovnáním obrazu nebo přečtením kódu.

Nabízíme správné řešení senzorů pro vaše aplikace přípravy tisku, tisku a zpracování po tisku.


Papírenský průmysl

Detekce rolí papíru
Detekce rolí papíru

Aplikace v papírenském průmyslu sahají od výroby hrubých materiálů až po závěrečnou úpravu. Naše ultrazvukové a optické senzory pro měření vzdálenosti detekují role papíru, sledují průměry příruby a zajišťují konzistentní napětí příruby. Robustní snímače a poziční systémy přesně detekují válce a kotouče, aby mohly řídit napětí pásů a zabránit přetržení příruby. Ultrazvukové senzory spolehlivě detekují lepené spoje a tak snižují plýtvání materiálem.

Dodáváme kompletní individuální řešení. Naši odborníci vám pomohou zvolit správnou technologii senzorů pro vaši konkrétní aplikaci.


Výhody našich produktů pro polygrafický a papírenský průmysl


elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.