Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Procesní vybavení


Pepperl+Fuchs sensors are used in process equipment.

Moderní automatizované procesní závody spoléhají na průmyslové snímače, které musí přesně monitorovat kulové ventily, klapkové ventily, šoupátkové ventily, membránové ventily atd. Indukční snímače se rovněž používají pro přesné a spolehlivé měření v tlakoměrech nebo průtokoměrech. Ať již potřebujete univerzální snímače nebo snímače pro nebezpečné prostředí, společnost Pepperl+Fuchs nabízí snímače a senzorické systémy pro širokou škálu aplikací v chemickém, farmaceutickém nebo ropném průmyslu.

Společnost Pepperl+Fuchs vyvinula široké spektrum průmyslových snímačů a senzorických systémů zvlášť pro potravinářský sektor, sektor papírenský, vodohospodářský a sektor zpracování odpadních vod.

Vzhledem k našim zkušenostem a odborným znalostem na poli procesního vybavení se můžete spolehnout na to, že my vám poskytneme dokonalé snímačové řešení pro jakékoli vaše aplikace. Pokud máte jakékoli dotazy, prosím neváhejte nás kontaktovat. Naši odborníci vám rádi pomohou.


Senzorová řešení pro aplikace v oblasti vybavení procesů


Product Highlight for the Process Equipment Industry


elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.