Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

VisuNet od společnosti Pepperl+Fuchs – Průmyslová rozhraní člověk-stroj pro automatizaci procesů

Společnost Pepperl+Fuchs nabízí řešení HMI, která vyhoví měnícím se požadavkům zpracovatelského průmyslu, od odolnosti vůči nárazům a vibracím po standardy čistitelnosti SVP (Správná výrobní praxe). Produktová řada VisuNet HMI zahrnuje široký výběr odolných průmyslových monitorů, průmyslových skříňkových tenkých klientů a skříňkových počítačů, softwaru tenkých klientů a periferních zařízení.

Na pracovní stanice obsluhy a monitorovací systémy VisuNet se spoléhají firmy po celém světě z různých odvětví, jako jsou průzkum v oblasti těžby ropy a zemního plynu, rafinérie či chemická nebo farmaceutická výrobní zařízení. Takováto řešení HMI pro průmyslové aplikace jsou vystavena vlhkosti, extrémním změnám teploty a nepřetržitému používání a hrubému zacházení. K zajištění absolutní spolehlivosti jsou systémy VisuNet sestaveny z průmyslových komponent a optimalizovány pro dlouhodobé použití v náročných podmínkách.     


Portfolio VisuNet

Náročná prostředí vyžadují inovativní řešení!

Každé řešení HMI VisuNet je postaveno na základu našeho závazku inovativnosti a bezpečnosti procesů. Všechny jednotky, od vzdáleného monitoru až po plně integrované zakázkové operátorské stanice obsluhy, jsou zkonstruovány tak, aby splňovaly přísné nároky řízení procesů v reálném čase:

  • Globálně certifikované jednotky pro zónu 1 a 2 a divizi 1 a 2

  • Dlouhá životnost a vysoký výkon.

  • Prověřená ochrana.

Jádrem technologie VisuNet jsou čtyři samostatné možnosti komunikace a přenosu dat. Bez ohledu na velikosti displeje bude panelové řešení monitoru RM fungovat stejně, jako RM EX1.


Globální osvědčení, globální podpora

Každá pracovní stanice obsluhy VisuNet je vytvořena s využitím odborných znalostí v oblasti ochrany proti výbuchu získaných v průběhu mnoha desetiletí. Pracovní stanice obsluhy a související komponenty jsou navrženy a certifikovány pro globální použití v nebezpečných prostředích zóny 1/21 a zóny 2/22 ATEX/IECEx a divize 1 / divize 2 NEC. Produkty jsou také dostupné pro použití v průmyslových prostředích, ve kterých nehrozí nebezpečí výbuchu.

Rozhraní obsluhy VisuNet jsou certifikována pro globální použití, čímž jen dokládají, že společnost Pepperl+Fuchs nabízí globální podporu. Společnost Pepperl+Fuchs nabízí služby a podporu bez ohledu na to, ve které části světa se nacházíte, prostřednictvím komplexní sítě kanceláří a poboček.    

Komplexní řešení

Společnost Pepperl+Fuchs nabízí komplexní řešení HMI z jednoho zdroje, nejen jednotlivé panelové počítače a monitory. K dispozici je celá řada pouzder, montážních doplňků a periferních zařízení, včetně podstavců, doplňků pro montáž na stěnu, klávesnic, čteček čárových kódů a komplexního harmonizovaného softwaru, který dokáže sledovat všechna zařízení tenkých klientů Pepperl+Fuchs a provádět jejich správu.

Přizpůsobeno pro vás   

Žádné dvě aplikace nejsou stejné. Pro požadavky, které přesahují možnosti standardního portfolia, nabízí společnost Pepperl+Fuchs zakázková řešení na míru. Ať už se jedná o speciální montážní řešení, další čtečku RFID nebo plně certifikovaný systém se dvěma monitory, globální střediska pro technická řešení (SEC) společnosti Pepperl+Fuchs jsou schopná nabídnout vhodné řešení.   


Služba aktualizací

Jako uživatel softwaru tenkého klienta od společnosti Pepperl+Fuchs můžete využívat naši novou službu.

Odebírat

Dovolte nám informovat vás, když bude dostupná nová aktualizace softwaru.

Platforma VisuNet FLX

Seznamte se s novou platformu VisuNet FLX pro vysoce flexibilní pracovní stanice obsluhy a monitorovací systémy.