Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Polohovací systém safePxV byl nominován na cenu za automatizaci Automation Award 2018

2018-11-05

Vaše hlasy jsou důležité

Automation Award 2018
Hlasujte pro systém safePxV na stánku 118/119 společnosti Konradin Media Group v hale 1!

Cena za automatizaci Automation Award, která se každoročně uděluje na veletrhu SPS IPC Drives v Norimberku, je nejvýznamnějším oceněním v odvětví automatizace. Náš absolutní polohovací systém safePxV již přesvědčil porotu, která jej nominovala mezi 5 nejlepších produktů v kategorii Standardní součástky a snímače. Nyní volí návštěvníci veletrhu vítěze. Dovolte, aby vás první bezpečnostní polohovací systém podle klasifikace SIL 3/PL s jedním senzorem na světě přesvědčil o svých kvalitách. Odborníci společnosti Pepperl+Fuchs se těší na vaši účast na prezentaci systému safePxV na stánku 330 v hale 7A. Hlasovat můžete na stánku 118/119 společnosti Kontroradin Media Group v hale 1.



Hlasování se vyplatí

Kromě jiných nominovaných produktů naleznete na stánku 118/119 společnosti Konradin Media Group v hale 1 náš polohovací systém safePxV. Zastavte se u stánku a hlasujte pro svého favorita. Hlasování bude probíhat od 27. do 29. listopadu od 9:00 do 18:00. Hlasujte pro společnost Pepperl+Fuchs a můžete se stát také vítězem. Každý, kdo se zúčastní hlasování, bude zařazen do slosování a může vyhrát zajímavé ceny


elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

Absolutní polohovací systémy safePXV a safePGV

Nové absolutní polohovací systémy safePXV a safePGV poprvé dosahují bezpečnostní úrovně SIL 3/PL e s pomocí jediného snímače…