Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Společnost Pepperl+Fuchs vydává kompendium o ultrazvukové detekci zdvojeného materiálu ve formě bezplatného souboru PDF

2019-05-06

Pepperl+Fuchs offers two technology guides on ultrasonic sensor technology.
Společnost Pepperl+Fuchs vydává nového průvodce technologiemi zaměřeného na detekci zdvojeného materiálu…

Společnost Pepperl+Fuchs nyní vydala příručku „Průvodce technologiemi ultrazvukové detekce zdvojeného materiálu“, která je dostupná jako bezplatný soubor PDF ke stažení. Rozsáhlé kompendium zahrnuje většinu obsahu příručky „Průvodce technologiemi ultrazvukových senzorů“ od společnosti Pepperl+Fuchs, ale se zvláštním zaměřením na detekci zdvojeného materiálu. Zde se „detekce zdvojeného materiálu“ týká běžného procesu detekce, při kterém ultrazvukové senzory měří útlum způsobený materiálem mezi vysílačem a přijímačem.


Typická použití detekce zdvojených listů

Kromě fyzikálně-technických základů detekce zdvojeného materiálu popisuje průvodce technologiemi řadu typických použití, jako je detekce zdvojených listů v tiskařském průmyslu. Senzory jsou používány ke kontrole, zda je do tiskárny podán jeden nebo více listů. Průvodce technologiemi obsahuje také podrobná vysvětlení dalších použití, jako jsou ultrazvuková detekce spojů a kontrola štítků, doplněná o srozumitelné ilustrace a schémata.

Podpora při výběru senzoru

Průvodce technologiemi se zabývá faktory (prostředí, materiál, přesnost vyrovnání), které ovlivňují přesnost měření při detekci zdvojeného materiálu. Navíc jedna část dokumentu pojednává o kritériích, která je nutné zvážit při výběru správného senzoru.

Produktový manažer Carsten Heim vysvětluje účel této publikace: „Detekce zdvojeného materiálu vyžaduje odborné znalosti. Jako lídr na trhu s ultrazvukovými senzory máme také více než patnáctileté zkušenosti v oblastech vývoje a výroby technologií detekce zdvojeného materiálu a velice nás těší, že se můžeme o naše rozsáhlé odborné znalosti podělit se všemi zainteresovanými stranami ve vysoce kvalitní referenční příručce.“

Příručku „Průvodce technologiemi ultrazvukové detekce zdvojeného materiálu“ a všeobecnou příručku „Průvodce technologiemi ultrazvukových senzorů“ si můžete stáhnout pomocí následujícího odkazu v pravém horním rohu této stránky.


Bezplatný soubor PDF

Stahujte ihned!

Získejte zdarma kopii Průvodce technologiemi detekce zdvojeného materiálu.