Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Dlouhodobá podpora tenkých klientů od společnosti Pepperl+Fuchs

2019-09-02

Thin Client

V roce 2020 společnost Microsoft® přestane poskytovat podporu a aktualizace zabezpečení pro operační systém Windows® 7. Společnosti, které stále používají systém Windows 7, musí v současné době provést aktualizaci nebo obnovu své infrastruktury IT, aby se vyvarovaly mezer v zabezpečení. Přechod na novější systémy Windows často zahrnuje také změnu hardwaru a firmwaru. Uživatelé firmwaru VisuNet RM Shell 4 tak musí přejít na nejnovější verzi firmwaru od společnosti Pepperl+Fuchs. Inovativní firmware VisuNet RM Shell 5 je založen na operačním systému Windows 10 IoT Enterprise LTSB a již splňuje budoucí požadavky.


Efektivní správa s nejvyššími standardy zabezpečení

Nejnovější generace firmwaru komunikuje se systémem řízení procesů nebo MES pomocí standardní technologie Ethernet. Je kompatibilní jak s virtualizovanými systémy řízení procesů, tak se systémy řízení procesů založenými na pracovních stanicích. Firmware VisuNet RM Shell 5, který je založen na operačním systému Windows 10, nabízí trvalou podporu a nekompromisní zabezpečení hardwaru a softwaru. Systém Windows zaručuje dlouhodobou dostupnost aktualizací zabezpečení pro tento operační systém pomocí LTSB (Long Term Service Branch). Firmware RM Shell 5 navíc nabízí několik integrovaných mechanizmů zabezpečení, které snižují riziko působení vnějších vlivů – brána firewall a uzamčení rozhraní USB chrání systém před nevyžádanou poštou a viry. Uživatelé si také mohou firmware přizpůsobit a mohou určit různé uživatelské role chráněné heslem. Instalaci mohou například provádět pouze správci, zatímco další uživatelé mohou jen provádět interakce s poskytnutými informacemi.

Software VisuNet Control Center představuje zvláštní výhodu firmwaru VisuNet RM Shell 5. Tento doplňkový software umožňuje provádět efektivní a centrální správu všech tenkých klientů VisuNet, od tenkých klientů v pouzdře po vzdálené monitory. Konfiguraci, údržbu, monitorování, podporu a aktualizace firmwaru lze pohodlně provádět z centralizované pracovní stanice. Není nutné vstupovat do nebezpečných oblastí nebo čistých prostorů, což uživatelům šetří čas a finanční prostředky.



Firmware VisuNet RM Shell 5 a software Control Center nabízejí pohodlnou správu všech tenkých klientů.

Snadný přechod na vyšší verzi

Společnost Pepperl+Fuchs poskytuje odkaz ke stažení pro přechod z verze VisuNet RM Shell 4 na verzi RM Shell 5. Uživatelé, kteří si zakoupí sadu pro přechod na firmware RM Shell 5, automaticky získají uživatelský účet, na kterém najdou vše potřebné k přechodu na vyšší verzi firmwaru, včetně:

  • stručného průvodce instalací,
  • licenčního štítku certifikátu pravosti (COA) pro systém Windows 10 IoT a
  • obrázků pro různý hardware (je nezbytná aktualizace na nové výchozí továrního nastavení).

Software VisuNet Control Center dokonce podporuje uživatele při přechodu na firmware VisuNet RM Shell 5. Během instalace vyšší verze jsou obvykle odstraněny všechny systémové konfigurace a profily. Nicméně software Control Center umožňuje uživatelům uložit si před instalací nového firmwaru stávající systémovou konfiguraci a po dokončení instalace ji přenést zpět do zařízení. 


Udržujte si přehled


Stručný přehled nejzajímavějších vlastností

  • Snadný přechod z firmwaru verze VisuNet RM Shell 4 na verzi VisuNet RM Shell 5 pomocí odkazu ke stažení
  • Nová generace firmwaru založená na operačním systému Windows 10 IoT Enterprise LTSB
  • Dlouhodobá dostupnost aktualizací zabezpečení
  • Efektivní správa všech tenkých klientů, od BTC v řídicí místnosti po vzdálené monitory v terénu
  • Služba aktualizací: Dovolte nám informovat vás o nových aktualizacích.

Služba aktualizací

Jako uživatel softwaru tenkého klienta od společnosti Pepperl+Fuchs můžete využívat naši novou službu.

Odebírat

Dovolte nám informovat vás, když bude dostupná nová aktualizace softwaru.

VisuNet RM Shell 5

Objevte nejnovější řadu firmwaru a jeho inovativních vlastností.

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat