Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Optimalizované obnovení továrního nastavení s dalšími aktualizacemi funkcí pro software VisuNet RM Shell 5 a VisuNet Control Center

2020-05-29

Software Update

Nové aktualizace funkcí od společnosti Pepperl+Fuchs poskytují optimalizované obnovení továrního nastavení a nové funkce pro software tenkého klienta VisuNet RM Shell (verze 5.0 a novější) a doplňkový software VisuNet Control Center. Vylepšené obnovení továrního nastavení poskytuje uživatelům možnost maximalizovat kapacitu úložiště pro software třetích stran a aktualizace zabezpečení. Obnovení továrního nastavení lze teď navíc ovládat na dálku ze softwaru VisuNet Control Center.

Nové funkce dostupné po obnovení nastavení zahrnují možnost vytvářet vlastní záložní bitové kopie a bitové kopie klonů. Tyto bitové kopie obsahují veškeré informace, struktury a data ze softwaru VisuNet RM Shell a soubory na úrovni systému Windows®.


Více místa pro aktualizace a software třetích stran

Zatímco dříve byl soubor bitové kopie pro obnovení továrního nastavení uložen místně na pevném disku, nová verze obnovení továrního nastavení umožňuje, aby byl soubor vytvořen individuálně a uložen na síťovou jednotku. Díky využití outsourcingu pro bitovou kopii pro obnovení továrního nastavení společnosti Pepperl+Fuchs mají teď uživatelé větší prostor v úložišti a mohou instalovat hlavní aktualizace zabezpečení, své vlastní ovladače a software třetích stran. 


Individuální záloha pro vaše zařízení

Nová aktualizace funkcí pro firmware VisuNet RM Shell 5 umožňuje vytvářet a ukládat individuální záložní bitové kopie stavu vašeho zařízení v daném okamžiku. V případě potřeby mohou uživatelé snadno nahrát záložní bitovou kopii do stejného zařízení a obnovit dříve zaznamenaný stav. Tímto způsobem nedojde ke ztrátě instalací a nebude nutné je restartovat, pokud proběhne obnovení nastavení, protože všechna nastavení a konfigurace se přenesou se zálohou.


Noví průvodci pro vzdálené vytváření a nahrávání bitových kopií

Aktualizace funkcí pro software VisuNet Control Center zahrnuje průvodce pořízením bitové kopie a průvodce použitím bitové kopie. Průvodce pořízením bitové kopie umožňuje vytvořit záložní bitovou kopii a takzvanou bitovou kopii klonu. Tato funkce je užitečná, pokud chcete rychle a snadno přenést bitovou kopii z jednoho zařízení do dalších podobných zařízení se stejným typem hardwaru. Přenese také v plném rozsahu nastavení softwaru třetích stran. Průvodce použitím bitové kopie v softwaru Control Center umožňuje nahrát stávající soubory bitových kopií od společnosti Pepperl+Fuchs nebo dříve vytvořené bitové kopie klonů či záložní bitové kopie.


Kromě vytváření individuálních kopií bude společnost Pepperl+Fuchs nadále poskytovat na vyžádání bitové kopie pro obnovení továrního nastavení specifické pro konkrétní zařízení.

Další informace najdete v příručkách pro software VisuNet RM Shell 5 a VisuNet Control Center.

Nová aktualizace zabezpečení systému Windows®


Služba aktualizací

Jako uživatel softwaru tenkého klienta od společnosti Pepperl+Fuchs můžete využívat naši novou službu.

Odebírat

Dovolte nám informovat vás, když bude dostupná nová aktualizace softwaru.