Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Výkonný a odolný: Nový tablet Pad-Ex® 01 P12 pro použití v prostředích klasifikovaných jako zóna 2/22, divize 2

2024-01-10

Ultratenký a lehký tablet pro použití v prostředích s nebezpečím výbuchu

Pad-Ex® 01 P12
Nový tablet Pad-Ex® 01 P12

Nový tablet Pad-Ex® 01 P12 s operačním systémem Windows® a certifikací pro prostředí s nebezpečím výbuchu je nejen odolný, ale také mimořádně výkonný. Tablet Pad-Ex je vybaven nejnovějším procesorem Intel® 12. generace, Intel® Core™ i5-1235U s technologií vPro™, takže nastavuje nové standardy z hlediska výkonu a inovací. 

Díky neobyčejně rychlému 64bitovému operačnímu systému Windows® 11 Pro lze i náročné úlohy provádět vysokou rychlostí a s maximální efektivitou. Mimořádně rychle probíhá také přenos dat, a to zásluhou technologií Thunderbolt™ 4, Intel® Wi-Fi 6E a Bluetooth® 5.3. Tablet tak zaručuje trvale plynulé a nenarušované zpracování dat, dokonce i v prostředích s nebezpečím výbuchu, ať už při stacionárním použití, nebo při použití na cestách.


Pohodlná a uživatelsky přívětivá manipulace – při stacionárním použití i při použití na cestách

Tablet s certifikací pro prostředí s nebezpečím výbuchu lze flexibilně integrovat do kancelářské nebo podnikové sítě prostřednictvím volitelného stolního rozhraní, stejně jako flexibilně používat v mobilních aplikacích. S hmotností 1,2 kg a výškou pouhých 20 mm kombinuje ultratenký a lehký tablet Pad-Ex mobilitu a flexibilitu v jednom zařízení. Je vybaven 11,6" širokoúhlým displejem, který představuje ideální řešení pro mobilní pracovníky z různých oborů a lze jej používat i na slunečním světle. Dotykový režim nabízí individuálně programovatelné přizpůsobení pracovním preferencím uživatele: ať už požaduje ovládání v rukavicích, prsty nebo perem.

Volitelné stolní dokovací rozhraní zajišťuje bezproblémovou integraci do kancelářské nebo podnikové sítě. Rozhraní vytváří uživatelské prostředí podobné stolnímu počítači a v případě potřeby promění tablet v plně funkční stolní počítač. Tato funkce umožňuje nejen pohodlné používání v mobilních aplikacích, ale také bezproblémové přizpůsobení stacionárnímu pracovnímu prostředí. Díky tomu je tablet Pad-Ex ideálním doplňkem nebo náhradou běžných stolních počítačů, notebooků nebo nástěnných displejů.

Další funkce pro ještě větší všestrannost použití

Vzhledem k rozsáhlé řadě doplňkových funkcí, jako je volitelný snímač čárových kódů, nabízí tablet ještě větší flexibilitu. Nejtenčí 2D snímač řady N670X od společnosti Honeywell umožňuje spolehlivě a s vysokou přesností snímat 1D a 2D čárové kódy. Tablet tak nabízí ještě větší škálu možností použití.

Vybavení kamerami s vysokým rozlišením, a to zadní kamerou s rozlišením 8,0 megapixelu, automatickým ostřením a LED bleskem a přední kamerou s rozlišením 2,0 megapixelu, je zárukou maximální kvality snímků a záběrů. Tablet tak umožňuje realizovat četné aplikace, od dokumentace po videokonference. Tablet Pad-Ex 01 P12 je flexibilní a vysoce výkonné řešení pro nejrůznější použití v prostředích s nebezpečím výbuchu až do klasifikace zóna 2/22, divize 2. Navíc místní kontaktní osoby společnosti Pepperl+Fuchs působící po celém světě nabízejí rychlou a přímou podporu v případě problémů.


Hlavní přednosti tabletu Pad-Ex® 01 P12

  • Výjimečný výkon: První tablet řady Ex s procesory Intel® Core™ 12. generace
  • Ideální pro pracovníky v terénu: Ultratenké a lehké provedení s 11,6" širokoúhlým displejem
  • Efektivita: Vysokorychlostní 64bitový operační systém Windows® 11 Pro pro nejnáročnější úlohy
  • Flexibilita: Volitelné stolní dokovací rozhraní umožňuje bezproblémovou integraci do kancelářských a podnikových sítí
  • Působivé výhody: Volitelný snímač 1D/2D čárových kódů (nejtenčí 2D snímač od společnosti Honeywell)
  • Vysokorychlostní přenos dat: Podporovaný technologiemi Thunderbolt™ 4, Intel® Wi-Fi 6E a Bluetooth® 5.3
  • Globální podpora: Rychlé a přímé řešení problémů místními kontaktními osobami společnosti Pepperl+Fuchs

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.