Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Společnost Pepperl+Fuchs byla certifikována jako stříbrný partner v rámci programu Android Enterprise Partner Program

2024-03-07

Android Enterprise Partner Program
Partnerský program Android Enterprise Partner Program byl iniciován společností Google, aby zákazníkům zajistil nejvyšší úroveň služeb.

Řešení pro mobilní komunikaci a výpočetní techniku se stala nedílnou součástí moderních automatizačních aplikací. Vysoká úroveň zabezpečení a efektivity, stejně jako rychlé a snadné upgrady a bezpečnostní opravy, jsou pro uživatele i podniky mimořádně důležité. Systém Android všechny tyto požadavky splňuje, a proto je považován za nejpokročilejší operační systém pro budoucí internet věcí (IoT).

Společnost Pepperl+Fuchs také již řadu let úzce spolupracuje se společností Google a využívá systém Android, takže bylo logickým krokem zaručit svým zákazníkům nejvyšší úroveň služeb a získat certifikát Android Enterprise Silver Partnership.


Partnerství se společností Google

Partnerský program Android Enterprise Partner Program, který iniciovala společnost Google, je zaměřen speciálně na společnosti, které vyvíjejí, implementují nebo nabízejí produkty, služby či řešení Android Enterprise. Ověření partneři získají přístup ke zdrojům, nástrojům a podpoře od společnosti Google, aby mohli lépe integrovat zařízení se systémem Android ve firmách. Program zahrnuje různé certifikace a kategorie v závislosti na specializaci a rozsahu řešení nabízených příslušným partnerem a klade vyšší nároky na produkty a služby výrobce s ohledem na průmyslové použití.


Tři pilíře certifikace

Certifikace v rámci programu Android Enterprise Partner Program se skládá ze tří pilířů: zaměstnanců společnosti, samotné společnosti a jejích produktů. Školicí program pro prodej a konzultanty pokrývá celou řadu témat týkajících se systému Android, včetně správy mobilních zařízení a zabezpečení.

Při certifikaci produktů ověřuje společnost Google hardware a software mobilních zařízení na základě určitých požadavků a parametrů, jako jsou vhodnost pro použití v průmyslovém prostředí, aktualizace zabezpečení v určitých lhůtách a povinnosti pro společnosti. 

Jiskrově bezpečný smartphone Smart-Ex® 03 od společnosti Pepperl+Fuchs již obdržel certifikaci Android Enterprise Recommended. Smartphone s operačním systémem Android 13 splňuje nejnovější a nejvyšší technické standardy, jako jsou 5G / 5G SA (samostatně), Wi-Fi 6 a eSIM, a proto je ideální pro současné i budoucí scénáře digitálních aplikací v prostředích s nebezpečím výbuchu.



Jiskrově bezpečný smartphone Smart-Ex® 03 od společnosti Pepperl+Fuchs již obdržel certifikaci Android Enterprise Recommended.

„S potěšením vítáme společnost Pepperl+Fuchs jako stříbrného partnera v programu Android Enterprise Partner Program,“ uvedl Ken Schutt, ředitel pro partnerství Android Enterprise. „Zapojením do programu Silver Partner Program prokazuje společnost Pepperl+Fuchs svůj závazek vůči zákazníkům a zaručuje jim, že obdrží prvotřídní zákaznické služby, podporu a řešení, které jim pomohou rozvíjet podnikání.“

„Za certifikací od společnosti Google pro lidi, firmy a produkty stojí ucelený a koherentní koncept, v němž jednotlivé procesy do sebe zapadají jako dílky skládačky,“ říká Jörg Hartleb, vedoucí produktového managementu společnosti ECOM Instruments, dceřiné společnosti Pepperl+Fuchs. „Díky certifikaci hardwaru a společnosti podle nejvyšších standardů ve spojení s profesionálním školením zaměstnanců nabízíme našim zákazníkům po celém světě prvotřídní podporu a služby při konzultacích, integraci mobilních zařízení se systémem Android, ale také při následné podpoře.“ 

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.