Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Zvýšení výkonu pomocí průmyslového tenkého klientu BTC22 v pouzdře

2024-02-01

Řešení tenkých klientů od řídicí místnosti až po prostředí s nebezpečím výbuchu

BTC22 industrial box thin client
Nový model BTC22 je optimalizován pro nepřetržitý provoz v náročných průmyslových prostředích.

Prostřednictvím modelu BTC22 představuje společnost Pepperl+Fuchs nový špičkový průmyslový tenký klient v pouzdře. Nástupce známého a osvědčeného modelu BTC12 splňuje všechny požadavky kladené na průmyslové tenké klienty a doplňuje stávající portfolio BTC. Díky prachotěsnému hliníkovému pouzdru, žádným pohyblivým částem a konstrukci bez ventilátoru je model BTC22 optimalizován pro nepřetržité průmyslové použití. Nejnovější průmyslový tenký klient v pouzdře navíc nabízí moderní software. Je dodáván s předinstalovaným firmwarem VisuNet RM Shell 6 založeným na systému Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021. Spolu s rozsáhlými hardwarovými rozhraními je model BTC22 připraven na budoucnost. 


Odolná konstrukce pro zpracovatelský průmysl

Stejně jako jeho předchůdce je tenký klient BTC22 dodáván v mimořádně odolném a prachuvzdorném pouzdře s krytím IP4x. Pouzdro je vyrobeno z hliníku a odolá i náročným podmínkám prostředí ve zpracovatelském průmyslu. Díky své kompaktní a pevné konstrukci nabízí průmyslový tenký klient BTC22 v pouzdře maximální flexibilitu při instalaci: můžete jej umístit na stůl, připevnit na stěnu nebo uložit do skříně, zásuvky či kontejneru. Tenký klient BTC je vybaven pasivním chlazením a několika chladicími žebry, která zabraňují přehřátí zařízení. Všechny konektory lze navíc mechanicky zajistit, takže model BTC22 odolá nárazům a vibracím. S provozními teplotami 0 °C až +55 °C otevírá tenký klient BTC22 flexibilní možnosti použití. V budoucnu bude dostupná verze s rozšířeným teplotním rozsahem od –20 °C do +60 °C.


Technologie tenkých klientů orientovaná na budoucnost

Nejnovější průmyslový tenký klient v pouzdře od společnosti Pepperl+Fuchs je vybaven moderní technologií rozhraní. Model BTC22 obsahuje dvě rozhraní DisplayPort™ pro monitory Ultra HD s rozlišením 4K při frekvenci 60 Hz. Díky tomu získáte optimální přehled o svých procesech. Kromě toho tenký klient BTC22 nabízí tři vyhrazené porty Gigabit Ethernet pro zajištění síťové redundance, port USB-C pro moderní periferní zařízení a připojení k napájení s rozsahem 16 až 28 V DC pro kancelářské a průmyslové aplikace. Díky výkonnému procesoru a až 16 GB paměti RAM typu DDR4 je model BTC22 zárukou vyššího výkonu a nejmodernějších řešení s tenkými klienty.

Stejně jako u všech průmyslových tenkých klientů v pouzdře od společnosti Pepperl+Fuchs se uživatelé modelu BTC22 mohou spolehnout také na dlouhodobou dostupnost hardwaru a softwaru. Tenké klienty BTC jsou založeny na odolných, dlouhodobě dostupných průmyslových součástech, které zaručují vysokou spolehlivost.


Předinstalovaný firmware VisuNet RM Shell 6

VisuNet RM Shell 6 je nejnovější generace firmwaru pro tenké klienty od společnosti Pepperl+Fuchs.
VisuNet RM Shell 6 je nejnovější generace firmwaru pro tenké klienty od společnosti Pepperl+Fuchs.

Pro zjednodušení konfigurace a nastavení tenkých klientů řady BTC je firmware VisuNet RM Shell 6 již předinstalován a předkonfigurován pro různé řídicí systémy. Nový tenký klient v pouzdře tak lze uvést do provozu rychle a snadno. Nejnovější generace firmwaru VisuNet RM Shell je založena na systému Microsoft® Windows® 10 Enterprise LTSC 2021, který zahrnuje dlouhodobé bezpečnostní aktualizace od společnosti Microsoft. Firmware VisuNet RM Shell navíc nabízí integrované bezpečnostní mechanizmy, které spolehlivě chrání systém před malwarem a viry.

Firmware VisuNet RM Shell je dostupný pro všechna zařízení tenkého klientu VisuNet od společnosti Pepperl+Fuchs. Umožňuje realizovat kompletní řešení s tenkými klienty pro zpracovatelský průmysl – od jednotek BTC v řídicí místnosti až po vzdálené monitory v prostředí klasifikovaném jako zóna 1/21. Při společném použití s doplňkovým softwarem VisuNet Control Center mohou operátoři zařízení konfigurovat či monitorovat všechna zařízení a efektivně provádět jejich správu z jednoho centrálního místa.


elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

Služba aktualizací

Jako uživatel softwaru tenkého klienta od společnosti Pepperl+Fuchs můžete využívat naši novou službu.

Odebírat

Dovolte nám informovat vás, když bude dostupná nová aktualizace softwaru.

Průmyslové tenké klienty v pouzdře (BTC)

Získejte další informace o průmyslových tenkých klientech v pouzdrech od společnosti Pepperl+Fuchs.