Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Tiskové zprávy

Press Kit: LogiMAT 2024 (Division Factory Automation) Press Kit: LogiMAT 2024 (Division Factory Automation)

In this press kit: Get to know the highly efficient UHF RFID gate reader solution, find out more about the new PUS evaluation unit for safe absolute positioning up to SIL 3 and PL e or familiarize yourself with the R20x family of compact photoelectric distance sensors.

(March 2024)

Press Kit: R+T 2024 (Division Factory Automation) Press Kit: R+T 2024 (Division Factory Automation)

In this press kit: For the first time, Pepperl+Fuchs will be exhibiting at R+T together with Witt Sensoric GmbH, the subsidiary with unique expertise in door protection, and Sensotek GmbH, the specialist for entrance automation. Discover our latest product highlights for automated doors and gates! 

(February 2024)

Sada tiskových materiálů: Veletrh SPS 2023 (divize průmyslové a procesní automatizace) Sada tiskových materiálů: Veletrh SPS 2023 (divize průmyslové a procesní automatizace)

V této sadě tiskových materiálů: Mimo jiné se dozvíte více o radarových senzorech jako doplňku portfolia společnosti Pepperl+Fuchs nebo získáte první informace o produktové studii pro rádiové monitorování ručních ventilů. Seznamte se také s nejnovějším rozšířením v oblasti stanic obsluhy VisuNet FLX a novým systémem přepěťové ochrany.

(Říjen 2023)

Tisková zpráva: Veletrh Hydrogen Technology Expo Europe 2023 (divize průmyslové a procesní automatizace) Tisková zpráva: Veletrh Hydrogen Technology Expo Europe 2023 (divize průmyslové a procesní automatizace)

V této tiskové zprávě: Zjistěte více o produktech a řešeních společnosti Pepperl+Fuchs, které významně přispívají k zefektivnění celého řetězce výroby vodíku.

(Září 2023)

Sada tiskových materiálů: HANNOVER MESSE 2023 (divize průmyslové a procesní automatizace) Sada tiskových materiálů: HANNOVER MESSE 2023 (divize průmyslové a procesní automatizace)

V této sadě: Zjistíte, jak společnost Pepperl+Fuchs rozvíjí iniciativu „Manufacturing-X“ – nezávislý datový prostor pro Průmysl 4.0. Další témata zahrnují nový jiskrově bezpečný 5G smartphone Smart-Ex® 03, nejnovější snímače zdvojených vrstev nebo první řadu ultrazvukových senzorů s integrovaným rozhraním CAN, které jsou na trhu k dispozici.

(Duben 2023)

Sada tiskových materiálů: LogiMAT 2023 (divize průmyslové automatizace) Sada tiskových materiálů: LogiMAT 2023 (divize průmyslové automatizace)

V této sadě: Společnost Pepperl+Fuchs představí na veletrhu LogiMAT své rozšířené portfolio IO-Link se zařízením UHF RFID IUT-F191-IO-V1, a také se dozvíte o detektoru palet, který lze flexibilně přizpůsobit dopravníkovým systémům a snímacímu systému Contour2D, který přesně detekuje využití pásu dopravníku pomocí jediného senzoru LiDAR.

(Duben 2023)

Sada tiskových materiálů: BAU 2023 (divize průmyslové automatizace) Sada tiskových materiálů: BAU 2023 (divize průmyslové automatizace)

V této sadě: Více informací o první společné prezentaci společností WITT Sensoric, Sensotek a Pepperl+Fuchs na veletrhu BAU 2023. Můžete si přečíst vzrušující fakta o „metodě světla na vyžádání“, kdy se osvětlení podle potřeby tlumí, zapíná nebo vypíná, nebo o LED páscích Sensotek pro signalizaci v nebezpečných zónách.

(Duben 2023)

Tiskové a mediální centrum

Stáhněte si profil společnosti Pepperl+Fuchs a obrázky ústředí a produktových portfolií ve vysokým rozlišením. Bezplatné použití pro redakce a novináře.

elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat