Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Pomocí rozdělovače senzorů-akčních členů od společnosti Pepperl+Fuchs můžete přivést signály ze dvou senzorů na jednu zásuvku M12 nebo M8 a napájet současně oba senzory. Dodáváme také Y nebo T spojky pro vzájemnou distribuci napájení, signálů a komunikace po sběrnici. Obě varianty nabízejí nákladově efektivní a účinné řešení, které vám umožní sestavit, převádět a předávat signály ze senzorů, napájecí napětí nebo komunikaci s minimálními nároky na kabeláž.

Portfolio produktů je charakteristické svou univerzálností a variabilitou: můžete volit různé kombinace konektorů M8 a M12 s různým provedením pouzdra. K dispozici jsou pevné verze Y nebo T spojek a ohebné konektory Y s nalisovanými kabely různých délek. V případě potřeby může naše kompetenční centrum vyrobit jakékoli provedení podle specifických požadavků zákazníka, které nabídne vyšší úroveň přizpůsobení vašim individuálním potřebám.

Středový průchozí otvor umožňuje snadnou a spolehlivou montáž a zcela zalité pouzdro s krytím IP68 a velmi kvalitním a vibracím odolným spojovacím prvkem zajišťuje vždy bezpečnou aplikaci rozdělovače senzorů-akčních členů ve vašem závodu.