Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Exkluzivní portfolio polohovacích terčů pro systémy PGV a safePGV od společnosti Pepperl+Fuchs nabízí uživatelům maximální možnou flexibilitu při výběru vhodné verze. Systémy PGV a safePGV kombinují sledování barevných pásek s ovládáním a navigací prostřednictvím kódů Data Matrix, což z nich dělá ideální řešení pro automaticky naváděná vozidla. Kódy Data Matrix jsou pro tento účel vytištěny na kódových páskách, lištách a štítcích. V závislosti na vašich požadavcích nabízíme polohovací terče z různých materiálů. Například kovové kódové lišty Data Matrix jsou velice odolné a vhodné i do náročných prostředí, zatímco barevné a kódové pásky lze jednoduše nalepit na podlahu.

Potřebujete rychle náhradní kódové pásky nebo lišty Data Matrix? Náš generátor kódových pásků vám pomůže okamžitě a pomůže překlenout období, než od nás dostanete nové kódové pásky nebo lišty.



Absolutní polohovací systémy safePXV a safePGV

Nové absolutní polohovací systémy safePXV a safePGV poprvé dosahují bezpečnostní úrovně SIL 3/PL e s pomocí jediného snímače…

Centrum funkční bezpečnosti od společnosti Pepperl+Fuchs

Stovky produktů s vyhodnocením SIL/PL, bezplatné nástroje a brožury na jednom místě: centrum funkční bezpečnosti je vaším výchozím bodem, když potřebujete implementovat bezpečnostní funkce.