Servisní linka pro průmyslové snímače
Servisní linka ochrany před výbuchem

Provedení pouzdra


Magnetické senzory jsou dostupné v různých provedeních, aby uspokojily požadavky různých aplikací a montážních situací. Mezi typická provedení patří válcové a kvádrové.


Válcové senzory


Snímací plocha válcových senzorů se nachází na přední straně v axiálním směru. Tyto senzory jsou dostupné v průměrech od 8 do 18 mm.

Příklad typického použití: Válcové senzory jsou obvykle používány tam, kde je vyžadována jednoduchá montáž, např. montáž do jednoho otvoru, a to skrz otvor. Válcové senzory lze snadno vyrovnávat v axiálním směru, což usnadňuje jejich nastavení a přizpůsobení aplikaci.


Kvádrové senzory


V krychlovém provedení jsou magnetické senzory dostupné jako jazýčkové spínače, senzory NAMUR a Hallovy senzory pro magnetické bezpečnostní senzorové systémy.

Příklad typického použití: Vzhledem k velké pracovní vzdálenosti, robustnosti a možnostem instalace jsou tyto senzory často používány k automatickému ovládání dveří. V průmyslovém prostředí jsou tyto senzory používány všude tam, kde jsou vyžadovány velké pracovní vzdálenosti.


elektronický zpravodaj

Přihlaste se k odběru našeho elektronického zpravodaje a získávejte pravidelně zprávy a zajímavé informace ze světa automatizace.

Odebírat
amplify – magazín společnosti Pepperl+Fuchs

Objevte náš online magazín! Čekají na vás zajímavé příběhy úspěšných řešení, zprávy o aplikacích, rozhovory a regionální zprávy.

Magnetické senzory

Seznamte se s řadou magnetických senzorů od společnosti Pepperl+Fuchs.